اعلام جزییات افزایش رقم کالابرگ حقوق بازنشستگان پرداخت شد پیش بینی قیمت دلار دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / حرکت نزولی دلار به سوی حمایت ۱۵۵ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / افت بازار طلا در امتداد خوش‌بینی سیاسی آخرین فرصت برای استفاده از طرح رایگان ارتقای ایمنی خودرو‌های خانواده ۲۰۶، ۲۰۷ و رانا آخرین قیمت جدید سکه و طلا امروز یکشنبه ۱۴۰۵/۰۳/۳۱ قیمت جدید محصولات سایپا شرایط واریز وجه ایران خودرو سیزدهمین دوره فروش جزئیات آزادسازی پول‌های بلوکه شده اعلام شد جزئیات افزایش مبلغ کالابرگ و یارانه اعلام شد/ دریافتی چه کسانی تغییر می‌کند؟ دستورالعمل جدید بانک مرکزی برای فروش ارز اربعین؛ دریافت ارز زیارتی نافی ارز مسافرتی نیست /سیاست دلارزدایی ادامه دارد دهک یارانه شما تغییر کرده؟ راهنمای کامل ثبت اعتراض به دهک بندی و استعلام وضعیت خانوار حقوق بازنشستگان کشوری واریز شد؛ اعلام زمان واریز حقوق بازنشستگان جامانده بروزترین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز یکشنبه ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ + جدول تعداد ثبت نام کنندگان قرعه کشی ایران خودرو مشخص شد قیمت بیت کوین در بازار امروز

کاهش 33 دلاری قیمت خوراک دام در بازارهای جهانی

کاهش 33 دلاری قیمت خوراک دام در بازارهای جهانی آخرین روز کاری این هفته بازارهای جهانی با نوسانات شدیدی همراه بود به طوری که قیمت گندم و خوراک دام دو محصول بسیار موثر در تامین امنیت غذایی با کاهش شدید قیمت مواجه شدند، اما قیمت محصولاتی مانند دانه روغنی، کاکائو، شکر و قیمت دام رشد قیمت داشتند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۲ - ۱۱ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 02
کد خبر: ۱۹۲۳۱۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ بر اساس گزارش بلومبرگ، در آخرین روز کاری بازارهای جهانی قیمت هر بوشل ذرت که به عنوان خوراک دام استفاده می شود با 33.75 دلار کاهش نسبت به روز قبل به قیمت 497 دلار و 75 سنت معامله شد.

قیمت گندم هم با کاهش 16.5 دلار همراه بود به طوری که هر بوشل از این محصول به قیمت 651 دلار برای تحویل در ماه سپتامبر معامله شد.

اما دانه‌های روغنی در این بازار افزایش‌های شدید قیمت را داشتند به طوری که دانه روغنی سویا 4 دلار و دانه روغنی کانولا 77.5 دلار رشد قیمت را تجربه کردند.

گیاه کاکائو هم برای تحویل درماه سپتامبر 92 دلار رشد قیمت داشت، هفته گذشته هم خبرها حاکی از رشد شدید قیمت کاکائو حکایت داشت.

قیمت دام زنده و پرواری هم افزایش هایی به ترتیب 2.68 و 5.2 دلار را تجربه کردند.

یک کارشناس کشاورزی در گفت و گو با خبرنگار فارس گفت: 2 دلیل عمده در کاهش قیمت گندم و ذرت بازارهای جهانی موثر است نخست اینکه فصل برداشت این محصولات است و عرضه آن در بازار افزایش یافته است، دلیل دوم اینکه، تمدید ادامه صادرات از طریق بندر دریای سیاه هم به کاهش قیمت تاثیر داشته است.

روسیه و اوکراین با میانجیگری ترکیه و با حضور سازمان ملل متحد توافق کرده اند که صادرات از طریق بندر دریای سیاه تحت شرایطی انجام شود و حدود یکماه پیش این توافق را دوباره تمدید کردند.

رشد قیمت محصولات اساسی در دوران کرونا شروع شد و پس از جنگ روسیه و ا اوکراین شتاب بیشتری گرفت، این دو کشور در مجموع 30 درصد تولید محصولات غلات دنیا را دارند و این شوک شدیدی به بازار وارد کرد. سال گذشته برخی محصولات در بازارهای جهانی حتی دوبرابر رشد کردند اما سازمان خواروبار کشاورزی ملل متحد پیش بینی کرده است که روند رشد قیمت های امسال نسبت به سال گذشته کاهشی باشد./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار